Показани 1 от 24 | 65 (3 Страници)

Кой не е чувал за Duca di Morrone и кой не се е влюбвал поне веднъж в колекциите на тази световноизвестна модна къща?! Името на марката Morrone е всъщност псевдоним на млад италиански дизайнер, който се е стремял към съвършенството и както става ясно е успял да го постигне с не малко труд, креативност, професионализъм и усърдност.

Днес този бранд е известен по всички континенти и за него се говори с почит и уважение. Марката е перфектното балансирано съотношение между градския стил, типичен за Лондон, и италианската традиция, която прозира през всичките колекции.

Каква е историята на марката

Основателят на компанията черпи своите идеи от Лондон и от тенденциите, които върлуват там с пълна сила. Това му позволява да създаде не просто стилни, красиви и запомнящи се обувки, но и в същото време те да предлагат ненадминато удобство на хората, които са дръзнали да инвестират парите си в покупка и да ги добавят към своя гардероб.

Младият дизайнер успява да вдъхне живот в семплите и красиви модели, без да ги превръща в прекалено натруфени, подходящи единствено за ексцентричните хора. Той създава същински произведения на изкуството, които са напълно подходящи за хората от средната класа и отговарят изцяло на нуждите и търсенията им.

Какво предлагат колекциите на Duca di Morrone

Обувките на Duca di Morrone са предназначени за творчески и гъвкави млади хора, които са готови да стоят носят ежедневни обувки в шума, типичен изцяло за големите градове. Това, както и сами можете да се досетите, не отнема нито частица от стила и вкуса им, дори напротив – всеки чифт, проектиран от италианския дизайнер е шедьовър, който заслужава вниманието на потребителите.

Тази марка предизвиква интереса най-вече у младите и влиятелни хора, тъй като те са водещата сила в обществото и от тях зависи бъдещето на света. Моделите са семпли, но в същото време елегантни и позволяват да бъдат съчетани дори с офис облекла и други по-строги одежди. Те са емблематични и паралелно с това изключително модерни, така че да паснат на вкуса дори на най-капризните търсещи хора.

Както става ясно, тези обувки се превръщат в едни от най-желаните от представителите и на двата пола. За тях не съществува възрастово ограничение, тъй като са в готовност да прилегнат до съвършенство на всеки един крак, стил и предпочитания. Те са висококачествени и това ги превръща в още по-търсени и закупувани.

Не е случаен и фактът, че значителна част от известните личности избират да носят именно обувки с марката Duca di Morrone.