Показани 1 от 24 | 29 (2 Страници)

Марката е добре позната на хората по цял свят. ECCO е датски производител на обувки. Фирмата е основана през далечната 1963 година. За нейно седалище е била избран град Бредебро в Дания, а основоположникът й е Karl Toosbuy. В началото компанията стартира своя бизнес единствено с производството на обувки, като по-късно решава да го разшири, занимавайки се още с направата на кожени изделия и аксесоари, към които се е проявявал засилен интерес.

През 1982 година е бил открит първия фирмен магазин. Той се е намирал в Дания. Днес продуктите се продават в повече от 88 страни. Компанията е собственост на семейството и за нея работят над 19 800 служители от цял свят. През същата година продажбите на компанията са достигнали до върхов момент. Отчетени са 1 милион продадени чифта обувки в рамките на една година.

За да успеят да отговорят на интереса на всичките тези потребители по цял свят, фирмата решава да създаде допълнително производство в Япония и Кипър. През 1998 е бил открит първият флагмански магазин в Лондон. През 200 година ECCO успява да овладее перфектно всяка една стъпка от производствения процес.

Производство на бранда ECCO

ECCO е водеща фигура в цял свят по производство и продажба на кожи в модата, автомобилната и спортната индустрия. Не по-малко от 80% от обувките, носещи тази марка, са излизали от собствените заводи на компанията, които са се намирали в най-различни страни в света. Някой от тях са: Словакия, Португалия, Китай и Индонезия. През 2016 година в съдилищата на САЩ се подава дело за търговска марка срещу ECCO.

Обувките и кожените изделия на известната марка се продават в над 90 страни. Компанията работи не само с Европейския пазар, но и с този в Азия, Канада и Съединените Щати. Можете да си закупите от продуктите на компанията не само от някой от фирмените магазини или търговски обекти, но и онлайн.

През 1998 година компанията се сблъсква с един много сериозен проблем. Поради участието на определен материал, който се съдържа в подметките, те се разграждали за кратък период от време от една до пет години. След като проблемът е бил открит, британската марка, разбира се, е сменила материала с друг, който да не причинява подобен вид щети.

Днес продуктите с марка ECCO са сред най-предпочитаните и вие имате възможност да се поглезите с тях, като ги закупите от физически обект или онлайн магазин.