4.4 16
Брандове Ecco
Код на продукта: 80200359503
Наличност: Неналичен
230.00лв.

Количество:

Дамски кожени маратонки Ecco Biom Lite


Търсите ли си за ежедневието комфортни и здрави обувки? Държите на висококачествените модели с марка Ecco? Винаги избирате омекотени и стилни маратонки?

Онлайн магазин Discount Mania Ви предлага много престижен и популярен продукт на известната спортна компания, отличаващ се с модерна изчистена визия и превъзходно производство.

За лицевата част от марката са вложили много здрава естествена кожа, която очарова със своята устойчивост и издръжливост. Подплата във вътрешността създава идеална среда за ходилата и подобрява усещането за удобство през деня. 

Прекрасните характеристики на модела включват още следните предимства:

- чудесно омекотяваща междинна подметка с технологията Biom;

- гъвкава гумена подметка с подходящ релеф за стабилност на всяко движение;

- нископрофилна конструкция, чрез която се набавя на глезените повече мобилност и свобода.


За какво са предназначени Ecco Biom Lite

Нашето топ предложение е великолепно за ежедневието и свободното време. Спортните обувки перфектно ще подчертаят индивидуалния Ви стил и ще осигурят модерен и актуален завършек на всяка визия. Разкошните качества, които притежават предоставят забележително комфортно усещане.  Ако Ви трябват стабилни и интересни маратонки, то не подминавайте този модел с лека ръка, защото сме сигурни, че ще бъдете възхитени от него още с първото обуване.

При нас в Discount Mania ще откриете множество продукти на марката Ecco, които гарантираме, че са 100% автентични и оригинални и винаги на по-добра цена.