4.3 12
Брандове Ecco
Код на продукта: 82073451707
Наличност: В наличност
306.60лв. 519.90лв.

Количество:

Черни мъжки маратонки Ecco Biom Venture


Съчетавайки атлетичен стил с множество технологични решения за комфорт, тези обувки са идеален избор, ако не искате да се ограничавате от това, което правите. Висококачествената подметка се адаптира към пътя и прави сцеплението  по-добро с различни терени, за да се разхождате без притеснение и трудност.

Издръжливата горна страна от естествена кожа е мека и гъвкава, за да осигури по-добри и свободни движения. Зоните на езика и около глезените са много добре подплатени с текстил, който придържа стъпалата и стабилизира глезените.

За да са маратонките от Ecco толкова впечатляващи, в тяхното производство са направени следните подобрения:

- Gore-Tex Surround е дишаща мембрана, която не пропуска вода и прави модела водоустойчив, за да се запазят краката сухи дори при неприятни климатични условия;

- BIOM Natural Motion осигурява правилна позиция на стъпалото, като това води до по-лесни и приятни движения;

- междинна подметка предлага омекотяващо отскачане при всяка стъпка.

Специализираната подметка е предназначена да повишава сцеплението, като така запазва по-висока сигурност и удобство по време на разходки в планината или на неравен път.


За какво са подходящи Ecco Biom Venture

Идеален модел, който да поддържа ходилата докато се разхождате и да осигурява повече стабилност. Подходящи са за походи в планината или за свободното време. 

Ако имате нужда от качествени маратонки Ecco, но искате да са на по-ниска цена, то този модел от Discount Mania без проблем ще оправдае очакванията Ви.