4.3 12
Брандове Ecco
Код на продукта: 82073451707
Наличност: Неналичен
306.60лв. 519.90лв.

Възможни варианти

Количество:

ИНФОРМАЦИЯ

Телефон DiscountMania
Нужда от помощ?
0877 091 700

Право на връщане DiscountMania
14 дни право на
връщане

Оригинални стоки от DiscountMania
Оригинални стоки
от DiscountMania

Черни мъжки маратонки Ecco Biom Venture


Съчетавайки атлетичен стил с множество технологични решения за комфорт, тези обувки са идеален избор, ако не искате да се ограничавате от това, което правите. Висококачествената подметка се адаптира към пътя и прави сцеплението  по-добро с различни терени, за да се разхождате без притеснение и трудност.

Издръжливата горна страна от естествена кожа е мека и гъвкава, за да осигури по-добри и свободни движения. Зоните на езика и около глезените са много добре подплатени с текстил, който придържа стъпалата и стабилизира глезените.

За да са маратонките от Ecco толкова впечатляващи, в тяхното производство са направени следните подобрения:

- Gore-Tex Surround е дишаща мембрана, която не пропуска вода и прави модела водоустойчив, за да се запазят краката сухи дори при неприятни климатични условия;

- BIOM Natural Motion осигурява правилна позиция на стъпалото, като това води до по-лесни и приятни движения;

- междинна подметка предлага омекотяващо отскачане при всяка стъпка.

Специализираната подметка е предназначена да повишава сцеплението, като така запазва по-висока сигурност и удобство по време на разходки в планината или на неравен път.


За какво са подходящи Ecco Biom Venture

Идеален модел, който да поддържа ходилата докато се разхождате и да осигурява повече стабилност. Подходящи са за походи в планината или за свободното време. 

Ако имате нужда от качествени маратонки Ecco, но искате да са на по-ниска цена, то този модел от Discount Mania без проблем ще оправдае очакванията Ви.Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!