4.6 18
Брандове Ecco
Код на продукта: 82073456665
Наличност: В наличност
306.60лв. 519.90лв.

Количество:

Мъжки спортни обувки Ecco Biom Venture 


Обичате ли да прекарвате свободното си време в разходки сред природата? Трябват ли Ви нови обувки, които да предпазват краката при всякакви условия?

На по-ниска цена от Discount Mania Ви предлагаме Ecco Biom Venture. Те са комбинация от спортен стил, здравина и комфорт, които правят модела надежден избор за туризъм.

Естествена кожа обгръща лицевата страна, като едновременно е мека, лека и гъвкава. Високият профил е добре подплатен и стабилизиран, за да осигури удобство дори при лоши метеорологични условия.

Трябва да отбележим, че маратонките разполагат със следните подобрения, които ги правят омекотени и водоустойчиви:

- Gore-Tex Surround предлага водонепропускливост, без това да окаже влияние върху дишаемостта. Така е създадена идеална среда за стъпалата, като те ще останат сухи и защитени;

- BIOM Natual Motion е технология на Ecco, която придържа ходилата в правилна позиция, за да гарантира добра подвижност и стабилност;

- омекотяваща междинна подметка, която прави всяка крачка по-приятна и изпълнена с мекота.

Подметката е със специално изграден грайфер, който се приспособява към настилката и осигурява устойчивост и сцепление на всякакъв вид терен. Така дори по-неравните планински пътища няма да бъдат проблем за Вас.


Употреба на обувките Ecco

Те са предназначени за хората, които харесват дългите разходки, независимо дали в планината или из града. Направени са така, че да не пропускат вода и междувременно да са с отлично сцепление, което е от съществено значение за създаването на комфорт и уют по време на носене.