4.5 14
Брандове Ecco
Код на продукта: 82600451052
Наличност: В наличност
313.60лв. 519.90лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки зимни боти Ecco Oregon


Искате ли зимни обувки от Ecco? Доверявате ли се единствено на маркови продукти, които да задържат топлината? Придържате се към качествените и големи брандове?

От Discount Mania Ви предоставяме перфектен модел на идеална цена. Проектирани са да бъдат леки и комфортни, както и да се справят с неравните пътеки в планината или улиците на града.

Естествената кожа, която е използвана за направата на външната страна осигурява защита и стабилност. Вътрешната подплата е топла и мека, като създава идеално и приятно усещане за стъпалата.

Трябва да отбележим, че обувките са с Gore-Tex мембрана, която има отличното качество да не допуска водата да навлиза във вътрешността. Така ще сте по-спокойни, че краката са защитени и сухи, когато времето е мокро, вали дъжд или сняг.

Леката пяна в междинната подметка спомага да се намали шока, като омекотява добре и стабилизира.

За да бъде всяка крачка по-сигурна от Ecco са направили подметката солидна и с дебел грайфер. Така значително сцеплението е повишено, а вероятността от подхлъзване е намалена.

Присъщо за дизайна на ботите е:

- висок профил, който да предпазва краката и задържа топлината;

- подсилващ и стабилизиращ елемент при петата;

- стандартно завръзване, спомагащо за перфектно прилягане.


За кой сезон са предназначени ботите Ecco Oregon

Те са подходящи за студените есенно-зимни дни. Благодарение непропускливата материя ще бъдете сигурни, че краката Ви ще са сухи през целия ден.