4.5 11
Брандове Ecco
Код на продукта: 83064459200
Наличност: В наличност
223.00лв. 421.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Маркови мъжки боти Ecco Urban Lifestyle


Вие предпочитате да си купувате обувки от естествена кожа? Трябва Ви нов модел, който да притежава високо качество, но едновременно с това да е много удобен? 

Този красив модел на Ecco ще изпълни всичките Ви очаквания и изисквания. Той не само има модерен външен вид, но разполага и с качества, който го правят непропусклив и изключително стабилен.

Комбинация между естествен велур и набук набавят едновременно здравина и устойчивост. Това съчетание от материали, както и контрастните цветове на външната част правят ботите изключително атрактивни и предпочитани.

В допълнение, ще подчертаем и предимствата на модела, които са:

- Receptor Technology осигурява оптимална поддържа и стабилност с неравен терен;

- специализирана технология Ecco Hydromax отблъсква влагата.

Подметката е мека, но изключително здрава и устойчива на изтриване. Нейните качества създават отлично сцепление и издръжливост. Така ще имате по-висока сигурност по време на разходки из града или в парка.


За какво са подходящи Ecco Urban Lifestyle 

Ботите са с удобен висок профил, който ще задържа топлината във вътрешността. Те са предназначени за зимата и есента, защото са топли, качествени и стабилни.

Ако искате нови обувки за студените дни, които са от естествена кожа, но и са с по-ниска цена, то тези без съмнение ще Ви харесат.