Показани 1 от 24 | 212 (9 Страници)

Това е един от най-прочутите модни брандове, за които се говори по цял свят. Колекциите на линията Emporio Armani са точно онова, от което хората с вкус и стил се нуждаят.

Всяко едно облекло, чифт обувки, чанта, бижу, парфюм, аксесоар или друго е олицетворение на произведение на изкуството и несъмнено заслужава вниманието на потребителя.

Всеки от вас, който поеме предизвикателството да добави към гардероба си продукт, носещ бранда, гарантирано ще се превърне в модна икона, която всички останали ще наблюдават с интерес.

История на марката и нейния създател

Марката е част от линиите, които представя Джорджо Армани. Тя е не по-малко достойна, в сравнение с всички останали. Световно признатият дизайнер е вложил част от сърцето, ума, чувствата си, преживяванията си и, разбира се, професионализма си, при създаването на колекциите, носещи името Emporio Armani.

Роден през 1934 година в Северна Италия, талантливият дизайнер решава да се развива в света на медицината. Три години се занимава с изучването на тази сложна материя, докато в един момент не е бил назначен в болница във Верона. Тогава на него му хрумва идеята да потърси друга алтернатива за бъдещо развитие, тъй като не е получавал всичко онова от работата си, за да я обикне по най-силния начин.

Решава да си потърси работа на друга длъжност и не след дълго започва да работи в магазин за мъжка мода в Милано. След като успява да придобие не малко умения, на Армани се е паднала честта да създаде облекло за великия Нино Черути.

През 1975 година господин Армани решава да основе своя собствена компания, заедно с верния си приятел Серджо Галеоти. Октомври месец, същата година, той представя първата си пролетна колекция за мъже и на следващата година на пазара се появява колекцията за жени.

Какво знаем за Emporio Armani

Emporio Armani се появява в края на 80-те години на миналия век, след като линията Giorgio Armani успява да бележи нечуван до него момент успех. През 1982 година на пазара се появяват изпипаните до съвършенство бански костюми и колекция от бельо, която успява да привлече погледите на милиони модни почитатели по цял свят.

Линията залага на множество иновативни средства за популяризиране, включващи телевизионни клипове и огромни улични реклами. Създава се партньорство с филмовата индустрия не само за експозиция, но и като катализатор за творчеството. Марката успява да привлече на своя страна известни личности от червения килим, като Дейвид и Виктория Бекъм, Кристиано Роналдо, Рафаел Надал, Меган Фокс и Риана.

По цял свят можете да попаднете на бутици, носещи името Emporio Armani!