Показани 1 от 24 | 31 (2 Страници)

Почти не съществува човек, който да не чувал за спортния бранд Fila. Той е сред най-известните марки по цял свят и едва ли някой би оспорвал твърдението. Години наред брандът гради своята репутация и име и е успял да се превърне в любим и предпочитан от не малка част от привържениците на спорта.

Колекциите на модната къща са оригинални, запомнящи се и, разбира се, свръх качествени и удобни. Именно това е нещото, което ви кара да инвестирате в покупката на облекло, обувки, аксесоар, чанта или друго с марката Фила.

Каква е историята на FILA

През далечната 1911 година започва историята на една от най-знаменитите спортни марки в света. Всичко се случва в едно малко и спокойно градче, намиращо се в подножието на Алпите. Четирима братя решават да се заемат с това да осигурят на своите съграждани възможно най-удобните и топли дрехи, които са съчетание между класически дизайн, свръх високо качество и визия, за която всеки бленува.

През 1923 година е била основана фабриката, в която са се проектирали и произвеждали облеклата. В началото там се е произвеждало основно бельо. Не след дълго марката започва да се превръща в една от най-популярните в Италия. Глобалният пробив е през 1974 година, когато е била представена спортна колекция, включваща десетки уникални и неповторими модели.

Колекцията на White Line от дизайнера Пиер Луиджи Роландо е била провокативна, необичайна, но проста и изчистена. Тя представя автентично спортно облекло с космополитен чар. Тя бързо е запълнила гардеробите на всички онези представители и от двата пола, които винаги са инвестирали твърде много в това да изглеждат добре и да се чувстват несравнимо удобно, независимо къде се намират.

И до днес, споменавайки марката, всеки моментално прави асоциация с изтънченост и италианско майсторство. Именно това заляга в основата на създадените колекции, достигнали до модния подиум. Fila отдавна е култова марка, която е незаменима в модата, спорта и поп културата.

Какво представя марката

Компанията се е заела с отговорната задача да отговори подобаващо на всякакви търсения. Именно с това се изразява неспирното творене и създаването на модели, предназначени както за спорт, така и за ежедневието.

Всички те са изпипани до съвършенство и през тях прозира нестихващ професионализъм, усърден труд, подбор на висок клас материи и фини линии, които допринасят за това хората да се чувстват нечовешки щастливи.

През годините марката е извоювала позиция на върха и няма никакво намерение да бъде изместена от там. FILA е бранд, който хората ценят и уважават!