Показани 1 от 24 | 35 (2 Страници)

Едва ли съществува човек, който да не е чувал за тази марка. Тя е толкова известна по цял свят, че не малка част от потребителите решават да инвестират парите си именно в покупката на чифт обувки Geox, които да се погрижат подобаващо за техните крака.

Брандът е сред най-предпочитаните и смятаме, че това ще продължи и за в бъдеще. Няколко са основните фактора, заради които Geox се превръща в любима марка на мъже, жени и деца.

Какво стои в епицентъра на компанията Geox

По-запознатите от вас със сигурност знаят, че за основателя на компанията е от изключителна важност хората да се чувстват комфортно и удобно, независимо къде се намират и колко време прекарват далеч от своя дом. Той смята, че за тази цел е необходимо да се снабдят с правилния чифт обувки, който би могъл да се погрижи за това те да изпитват наслада и да се сбогуват завинаги с умората и болката в областта на ходилата.

Дизайнерът създава съвършената дишаща обувка, която не е просто една от многото. Тя се различава от останалите, тъй като е перфектното балансирано съчетание между качество, комфорт и уважение към потребителя. Дишащата обувка се ражда след дълго време, прекарано в изследване, проучване, опити и прочие. Тя е олицетворение на уважението към околната среда и всеки трябва да знае това.

От къде започва всичко

Преди повече от 25 години основателят на компанията, чието име е Марио Морети Полято, решава да пробие подметките на своите обувки ,така че краката му дишат максимално добре, докато протича едно от неговите пътувания в Невада. Слънцето е било толкова жарко, че младият и остроумен дизайнер намира начин да се справи с него и да му попречи да наруши комфорта му.

След като се завръща от това свое пътуване Морети Полято решава да посети обувното предприятие, което в този момент е бил собственост на семейството му, и да се отдаде на създаването на технология, позволяваща на краката да се чувстват наистина добре, независимо от условията, в които е изпаднал човек.

След като се справя напълно успешно с това, той не губи и минута време и патентова дишащата обувка. Алко след това се заема с отговорната и нелека задача да произвежда обувки, пасващи на всеки вкус и крак.

Името на бранда произлиза от гръцката дума „гео”, което означавало „земя” и буквата Х, символ на най-модерните ни технологии. Предимствата на тази марка са редица и това няма как да бъде оспорвано. Всеки, който до този момент е носел обувки Geox, знае че те нямат аналог.