Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)

Gioseppo е семеен бизнес, който демонстрира изключително големи амбиции. Марката е сред най-известните в света на модата и десетки пъти успява да се докаже като такава. Тя се заема с производството на висок клас продукти, които да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти. Не след дълго успява да постигне нечуван успех и да се изкачи на най-горните позиции в света на модния бизнес.

От къде започва всичко

Всичко започва през 1991 година, когато младите дизайнери се стремят към това да създадат концепция, непозната до този момент на хората в обществото. Тяхната неутолима жажда да представят на света нещо, модерно, различно, открояващо се, ги отвежда право към успеха. Днес марката гордо може да заяви, че присъствието й било отчетено в повече от 60 страни, сред които са всички центрове на модата.

Мисията на Gioseppo е да завладее света със своите непринудени, модерни и различни модели и да бележи най-висок процент на продажба както във физическите си обекти, така и в онлайн магазините. Марката се стреми още да продава продукти, чието качество е безспорно.

Неслучайно собствениците на компанията използват за изработката на колекциите тествани многократно материи, които гарантирано ще позволят продължителна експлоатация. Това е изключително важно за потребителите и Gioseppo може да обещае, че инвестицията няма да се окаже на вятъра.

Какви са ценностите на Gioseppo

Семейният бизнес всеки ден демонстрира, че вярва в хората и в техните непримиримост и решителност. Ето защо компанията се стреми да бъде максимално щадяща към околната среда. Тя не престава да подкрепя твърдението, че устойчивостта и технологиите са ключа към успеха.

Колекциите на марката се различават от много други с това, че дизайнерите се опитват да включат единствено онези цветове, които са най-близки до природата. Разбира се, можете да бъдете подведени ако разглеждате продуктите на компютър, а не да се докоснете до тях на живо в някой от физическите обекти. За да не оставате разочаровани или изненадани, най-добре е да посетите някой от бутиците, намиращи се по цял свят и да докоснете съвършените произведения на изкуството, които са в готовност да ви очароват.

Всички продукти на Gioseppo са разработени и проектирани в Испания, разположени в централата  в Елче. Основните производствени центрове са в Испания, Португалия и Индия. Разбира се, преди да достигнат до вас, колекциите преминават през няколко проверки, така че да бъде гарантирано на потребителите за качеството и безопасността.

Gioseppo е един от най-успелите семейни бизнеси в света на модата, който вече години наред радва хората по цял свят, създавайки шедьоври, оставащи в историята!