Показани 1 от 24 | 24 (1 Страници)

Grisport е италианска марка, която се появява на пазара през 1977 година. Нейната история започва от момента, в който двамата братя италианци "Григолато", "Грациано и Марио" решават да създадат първия чифт обувки в своя дом в Кастелкоко в подножието на Доломитите. Тъй като родното им място са онези необятни земи, те носели в кръвта си желанието непрестанно да се разхождат надлъж и нашир. Още по времето, когато са били ученици, те не са престанали да мислят върху това какъв чифт обувки да създадат, така че той да задоволява вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Историята на италианската марка GRISPORT

В самото начало братята са искали преди всичко а заложат на комфорта, който за тях е било най-важното при една обувка. За да бъде купувана и желана без срок, то това означавало, че хората трябвало да се чувстват удобно, дори и след дълги часове ходене и разходки. Ето защо те ръчно са скицирали модел, още през 1977 година, който по-късно се превръща в един от най-желаните и предпочитани за всички времена.

Дори и днес всички вие можете да го видите в гамата на моделите "Modena" и "Kielder". Те никога не са предполагали, че ще имат някога възможността да продадат стотици чифтове от този модел. В самото начало, когато са създали този чифт обувка, те са я продавали на търговците в града, но бизнесът съвсем не изглеждало така, че ще достигне до необятната слава.

След като стигнали до единодушното заключение, че бизнесът им малко по-малко започва да изкачва стъпалата на успеха, братята закупуват фабрика, превръщайки я както в работилница, така и в дом. Те започнали да увеличават и членовете в семействата си, тъй като и двамата са се оженили по онова време и вече са имали деца. Или казано по друг начин, това изцяло е семеен бизнес, за който много хора могат само да мечтаят.

През този период политиката на двамата братя е да инвестира всички печалби от продажби в това да изследва съвременни технологии за движението на стъпалото при ходене. Този ранен стремеж за усъвършенстване превръща обувките с марка Grisport в едни от най-удобните, доставящи огромна доза комфорт на крака. За направата им несъмнено били използвани висок клас материали, които многократно са били тествани за издръжливост и устойчивост.

Днес компанията е набрала скорост и се е превърнала в една от най-популярните. Тя се занимава активно с производството на висок клас обувки за ходене, които ще доставят на краката ви изживяване, за което дори не са и подозирали.