Вашата количка е празна!

Марката Guess е основана през 80-те години от братята Марчано. Компетентният маркетинг, вниманието към дизайна и нуждите на клиентите, в комбинация със скандалните рекламни кампании с участието на звезди, позволяват на марката бързо да завладее света на модата.

Като резултат от популярността си Пол Марчано създава линия от луксозни дрехи Guess by Marciano. Линията е предназначена за съвременни мъже и жени, които следват модните тенденции и ценят комфорта и качеството.

Какво предлага самата модна линия

GUESS by Marciano е чист блясък в ежедневната мода и предлага широка гама от продукти, които могат свободно да се комбинират помежду си, което позволява на представителите от двата пола да изглеждат стилно и отлично на сутрешната среща или на коктейл.

Магазините GUESS by Marciano предлагат съвременни модни колекции със специални линии обувки, чанти, часовници, бижута, слънчеви очила, бельо и парфюми.

Висококачествената, изтънчена, внимателно проектирана в най-малките детайли, линия Guess by Marciano използва различни кройки и материали, които позволяват на потребителя да стигне модерна и завършена визия. Специалните колекции от обувки и аксесоари GUESS by Marciano успешно допълват колекцията от дрехи.

Guess by Marciano винаги предлага модерен дизайн, перфектно прилепване и внимание към детайла. Неслучайно модната линия се превръща в предпочитана сред любителите на марката, тъй като тя задоволява изцяло всичките им капризи и ги кара да се чувстват стилни и красиви, независимо от това къде се намират в конкретния момент.

История на компанията

Marciano е една от най-престижните модни марки, собственост на Guess. Повечето от вас, чувайки името на бранда, автоматично го асоциират с произведение на изкуството, тъй като още от създаването си модната къща е поддържала изключително високо ниво и се  стремяла към това да докаже на своите почитатели, че тя винаги обръща внимание към детайла.

Марката е кръстена на собственика на Guess, а именно Пол Марчано. Основаването на модния бранд се случва през далечната 1981 година, когато братята решават да напуснат Франция и са стигнали до извода, че е настъпил моментът, в който да реализират своите мечти. С изключително бързо темпо компанията завладява света и се превръща в един от най-могъщите модни лейбъли.

Брандът притежава много успешни линии като GUESS by Marciano, GUESS kids и GUESS watches, както и над 1 210 магазини по целия свят. Днес всеки от тях е задължителна шопинг дестинация за тези, които търсят непреходен и отличителен стил.

Безобразно много са колекциите на марката. Всички те се отличават от всички останали на модния подиум, поради простата причина, че през тях прозира съвършенството, към което се стреми създателя на Guess.