Вашата количка е празна!

Рафаел Пикар основава компанията още през 1837 г. в швейцарския град Ла Шо дьо Фон, който се превръща в негова родина. Повече от сто години компанията е известна с производството на висококачествени ръчни часовници с автоматично навиване, като всеки модел е уникален.

В началото на 90-те години на миналия век потомъкът на легендарния Рафаел Пикар Еял Лало, който е президент на Invicta, ръководи марката, а политиката и концепцията на компанията не се променят, защото основното е да се даде възможност на много хора да купуват качествени швейцарски часовници на достъпни цени.

През 2011 г. часовниковата марка Invicta празнува точно двайсет години, откакто се появява на американския пазар. Все още се обсъжда въпросът как една компания от Швейцария, която има повече от сто години съществуване, успява успешно да преживее „кварцовата революция“ и да се утвърди в Новия свят.

Как изглежда компанията днес

Днес централата на компанията се намира в световно известния Холивуд, но марката по никакъв начин не пренебрегва традициите, благодарение на които тя успешно съществува в момента. Основната цел на компанията е да постигне най-високо качество, но продуктите да се предлагат на сравнително ниска цена.

Швейцарските механизми позволяват втори живот на всеки часовник. Марката се гордее със способността си да обработва всеки детайл от крайния продукт, а тук говорим не само за качеството, но и за оригиналността на изпълнението.

Винаги трябва да се има предвид, че марката Invicta не е компания, която в търсене на стил и закачлив поглед, забравя фундаменталното значение на инженерните разработки.

Защо да изберете тази марка

Брандът се гордее с факта, че неговите служители имат изключителни права върху няколко оригинални дизайна, които позволяват да се произвеждат часовници, които нямат аналог никъде по света.

Достатъчно е да се каже за технологията на компанията Invicta Swiss Gold, благодарение на която златното покритие на 18-та проба се прилага по такъв начин, че да запази ярък блясък в продължение на много години.

Надеждността на самото движение на часовниците е гарантирана от най-добрите часовници от ETA, която се счита за най-високия стандарт в световен мащаб. Всеки модел на часовник, преди да влезе в продажба, преминава през серия от сериозни тестове, даващи възможност да се прецени качеството на повече от 300 артикула.

Обърнете специално внимание на водоустойчивостта. Не забравяйте, че не всички модели са изчислени да завладеят дълбините, но дори и в най-обикновения продукт, скалата на водоустойчивостта започва от 100 метра, а при някои модели тази цифра надвишава 1000.

Тези параметри показват, че вашият аксесоар не просто е надежден на бизнес среща или друго събитие, но и можете да го ползвате в далеч по-екстремни условия.

В момента фирмата е готова да ви представи повече от 20 колекции от часовници Invicta, сред които със сигурност ще можете да намерите нещо, което може да допълни ежедневния небрежен стил, както и този, който ще ви помогне да следите времето, когато практикувате екстремни спортове.

Брандът е сред най-значимите в света на модата и за него се говори с уважение и респект!