Вашата количка е празна!

Какво дава увереност на един човек? Може би независимостта и желанието за експериментиране. Именно за тези мъже известната датска марка Jack & Jones е създала подходящите облекла, които се превръщат в най-доброто за мъжкия гардероб.

Почти всеки един от представителите на силния пол ще потвърди, че колекциите на датската компания са едни от най-търсените и ценени в света на модата, тъй като успяват перфектно да балансират качество, стил, дизайн и ненадминат комфорт.

Каква е историята на компанията Jack&Jones

Марката придобива популярност главно, благодарение на висококачествения и стилен деним и е била официално регистрирана през 1990 година. Именно тогава големият скандинавски концерн BESTSELLER, който включва Jack & Jones, изтласква младата, но обещаваща марка на модния панаир в Осло с внимателно подбрана колекция от облекла. Тя получава топло посрещане, което означавало едно добро бъдеще за марката.

Досега основният фокус на асортимента на марката пада върху дънковите облекла, които са представени в голямо разнообразие от стилове, модели и дизайни. Като цяло, трябва да се отбележи, че с помощта на „Джак и Джоунс” съвременните мъже от различни възрасти и с индивидуални вкусове могат лесно да допълнят гардероба си.

В арсенала на марката има още по-консервативни, сдържани и дизайнерски модели, които всеки може да разгледа, посещавайки някой от магазините на известния по цял свят бранд. Датската марка Jack & Jones е най-доброто за мъжкия гардероб.

В настоящия момент марката активно работи по две линии, всяка от които си има своите характеристики:

- Линията на Vintage облекло има дизайн, вдъхновен от миналото. Тоест, то се основава на тенденции, естетика и култови символи от последните десетилетия (60-те, 70-те, 80-те години).

- Линията Originals е обратното на Vintage облеклото. Тя представя дрехи, обувки и аксесоари, разработени в съответствие с най-новите съвременни и актуални тенденции. Тази линия се променя заедно със световната мода и неотлъчно върви до нея

С какво се отличават продуктите на световния бранд

Всички продукти на марката Jack & Jones се отличават с уникалната си корпоративна идентичност. Те са толкова различни и въпреки това универсални. Независим дизайнерски екип работи върху всеки модел усърдно и влагайки цялата си страст.

Отделните управители на компанията имат свои собствени идеи, собствена концепция и дизайн. Ето защо гамата на Jack & Jones винаги изненадва със своето разнообразие и уникален стил.

Марката не притежава никакви фабрики, но има около 70 големи производители, 20 от които произвеждат 90% от продуктите на Jack & Jones. Повечето от тях се намират в Азия.

С производството, както и с доставчиците на материали, марката си сътрудничи в продължение на много години и успява да изгради силни и доверени отношения.

Специално предимство на датската марка е, че въпреки високото качество на продуктите, спазването на традициите в съчетание с модерните тенденции, иновативните технологии и съвременните материали, цените са максимално достъпни. Jack & Jones е моден бранд, който винаги ще бъде на върха на славата!