Вашата количка е празна!

Още от създаването си марката Jacked се стреми към това да предложи на всички активни спортисти и плувци бански костюми, които да спомагат за подобряването на личните им рекорди и представяне. Технологичната им разработка е толкова на високо ниво, че трудно може да бъде сравнена с нечия друга. Марката сама определя стандартите на своите продукти и винаги се цели към това те да бъдат колкото се може по-високи.

Създателят на компанията инвестира една значителна част от приходите от продажбите в това да изследва много нови материи, дизайни и технологии, така че производственият процес да се подобрява с всеки изминал цикъл и крайният резултат да надхвърля дори най-смелите очаквания на потребителите. За да се постигнат колкото се може по-високи резултати, това означава, че продуктите трябва непрестанно да се тестват. За да се постигне този нечуван резултат, на първо място продуктите се разработват в специални лаборатории, след което преминават през тестовата част. В този процес участват едни от най-известните плувци на всички времена.

Джейд споделя обща философия с тези спортисти: Не става въпрос само за спорта, а за живота. Става въпрос за постоянното желание за подобряване и преодоляване на ограниченията, независимо от началната точка.

История на компанията JACKED

Тя е основана през далечната 2008 година в Италия. Най-силният дебют за компанията е бил белязан от "Jakted" Super Body J01, революционен костюм с две иновативни характеристики:

  • модерен технологичен дизайн, използващ термо заваряване, за да се премахнат шевовете и да се осигури максимален комфорт;
  • висококачествена, 100% полиуретанова основа за намаляване на плъзгането.

Този костюм е позволил на множество начинаещи и професионални плувци да заобичат спорта, който практикуват с цялото си сърце, и да не искат никога да се откажат от него. На световното първенство по водни спортове в Рим през август 2009 г. приблизително 68% от състезаващите се спортисти са носели костюми с бранда JACKED.

Общо 17 световни рекорда са били поставени от състезатели в костюми на Jaked в различни състезателни категории. Също така, 37 от общо 104 индивидуални медала са били спечелени от плувци, носещи костюми на италианската марка, а 17 от тях са били златни медалисти. Това е сериозен успех, който няма как да остане незабелязан.

Днес тази марка предлага продукти в десетки страни по цял свят. Те са лесно разпознаваеми, благодарение на висококачествените си материи и перфектна изработка. Трудно ще ги сбъркате с някой други, предлагани от конкурентните фирми.