4.6 6
Брандове Jordan
Код на продукта: 408452-425
Наличност: В наличност
184.70лв. 356.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Юношески спортни обувки Jordan 4 Retro BG


Предпочитате ли оригиналните спортни продукти, на които винаги можете да разчитате? Държите на висококачествените кецове? 

Discount Mania Ви представя топ модел от познатата спортна марка Jordan. Кецовете са изработени с усет към всеки един детайл и притежават атрактивна визия, която винаги се забелязва.

Максимална здравина и удобство се гарантира от качествените естествени и изкуствени материали, използвани в производството. Лицевата страна е изящно направена с наслагвания от естествена кожа, същевременно вътрешността от текстил набавя мекота и приляга много комфортно на стъпалата.

Междинната подметка съчетава едновременно издръжливост и омекотяване, които да осигурят стабилност, гъвкавост и повече сигурност на всяко движение.

Подметката е шита в предната част, за да бъдат обувките по-устойчиви на натоварване. Масивността и релефните канали на гумената подметка спомагат за сцеплението с настилката.

Защо да вземете Jordan 4 Retro BG:

- те ще Ви предоставят изключително удобство и лекота на движенията;

- разработени са от много известен производител и са 100% оригинални;

- моделът сега е с по-ниска цена от Discount Mania.


За каква употреба са предназначени кецовете Jordan

Спортните обувки са идеални за младежите, които винаги се обличат модерно, стилно и актуално. Прекрасно решение се за свободното време, за училище или разходка през ежедневието.