4.3 18
Брандове Kappa
Код на продукта: 242603-1111
Наличност: В наличност
90.40лв.

Количество:

Оригинални тъмни спортни обувки Kappa Gizeh OC 


Имате ли нужда от забележителни, комфортни и леки маратонки, подходящи за ежедневна употреба? Искате да си вземете престижен модел от бранд като Kappa? Държите на марковите продукти и не искате поредната имитация или реплика?

Онлайн магазин Discount Mania Ви представя Kappa Gizeh OC. Този възхитителен продукт от нашата колекция се характеризира с изключително удобство, благодарение на престижната изработка, в която са включени здрави и издръжливи материали.

За лицевата част е използван много приятен и еластичен текстил, благодарение на който обувките са дишащи и предоставят подходяща гъвкавост на движенията. Вътрешността също е от текстилна материя, която ще се погрижи за създаване на лека мекота през целия ден. Подметката е масивна и направена от гума, която се отличава със своята отлична износоустойчивост.

Защо да си вземете този стилен модел от Kappa:

- изчистеният дизайн няма как да не се впише идеално във всеки спортен начин на обличане;

- конструкцията им е разработена така, че да позволи хубава мобилност, без да създава ограничения;

- сега за на уникално ниска цена в Discount Mania;


Какво е предназначението на спортните обувки

За да се чувствате комфортно през свободното си време е от изключителна важност да носите олекотени и качествени маратонки. Точно такива чудесни качества притежава и този популярен модел, на който винаги можете да заложите за ежедневието си.