4.4 16
Брандове Kappa
Код на продукта: 242603XL-1111
Наличност: В наличност
66.20лв. 103.40лв.

Количество:

Оригинални спортни обувки Kappa Gizeh OC XL 


Трябват ли Ви маратонки, които са олекотени и гъвкави? Обичате дори и през по-топлите дни от годината да бъдете със спортни обувки? Търсите подходящ модел за свободното време?

Ние имаме отлично предложение към Вас на световноизвестната марка Kappa. Тези маратонки в тъмни нюанси несъмнено ще се комбинират със спортното Ви облеклото за деня и ще осигурят разкошно усещане за комфорт.

Благодарение на това, че горната част, както и вътрешността са изработен от мрежест и дишащ текстил се осигурява на стъпалата необходимата мобилност, гъвкавост и вентилация. Конструкцията е направена с по-нисък профил, допълнително предоставящ мобилност за глезените. Леката, но стабилна гумена подметка ще помогне за по-добрия контакт с настилката.

Защо трябва да си вземете обувките Kappa от нас:

- нашият магазин винаги държи на забележителното качество и поради тази причина предлагаме само автентични и оригинални продукти;

- сега в Discount Mania са на повече от добра цена, която определено не бива да пропускате.


Каква е най-подходящата употреба на Kappa Gizeh OC XL

За тези маратонки можете да бъдете убедени, че са превъзходен избор за Вашето ежедневие. Тяхната прекрасна изработка ги прави подходящи дори и за лятото, защото материалите са изключително приятни, меки и дишащи.