4.4 16
Брандове Kappa
Код на продукта: 242603XL-1111
Наличност: В наличност
66.20лв. 103.40лв.

Възможни варианти

Количество:

ИНФОРМАЦИЯ

Телефон DiscountMania
Нужда от помощ?
0877 091 700

Право на връщане DiscountMania
14 дни право на
връщане

Оригинални стоки от DiscountMania
Оригинални стоки
от DiscountMania

Оригинални спортни обувки Kappa Gizeh OC XL 


Трябват ли Ви маратонки, които са олекотени и гъвкави? Обичате дори и през по-топлите дни от годината да бъдете със спортни обувки? Търсите подходящ модел за свободното време?

Ние имаме отлично предложение към Вас на световноизвестната марка Kappa. Тези маратонки в тъмни нюанси несъмнено ще се комбинират със спортното Ви облеклото за деня и ще осигурят разкошно усещане за комфорт.

Благодарение на това, че горната част, както и вътрешността са изработен от мрежест и дишащ текстил се осигурява на стъпалата необходимата мобилност, гъвкавост и вентилация. Конструкцията е направена с по-нисък профил, допълнително предоставящ мобилност за глезените. Леката, но стабилна гумена подметка ще помогне за по-добрия контакт с настилката.

Защо трябва да си вземете обувките Kappa от нас:

- нашият магазин винаги държи на забележителното качество и поради тази причина предлагаме само автентични и оригинални продукти;

- сега в Discount Mania са на повече от добра цена, която определено не бива да пропускате.


Каква е най-подходящата употреба на Kappa Gizeh OC XL

За тези маратонки можете да бъдете убедени, че са превъзходен избор за Вашето ежедневие. Тяхната прекрасна изработка ги прави подходящи дори и за лятото, защото материалите са изключително приятни, меки и дишащи.Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!