4.5 5
Брандове Kappa
Код на продукта: 241959-1133
Наличност: В наличност
66.20лв. 129.40лв.

Възможни варианти

Количество:

Маркови маратонки Kappa Speed 


Искате ли стилни спортни обувки, които са достатъчно комфортни за тренировка или ежедневието? Предпочитате да се доверите на позната марка като Kappa? Държите да закупувате оригинални продукти?

На неустоима цена Discount Mania Ви предлага Kappa Speed- модел, който впечатлява с изтънчен и свеж външен вид и устойчивост на материалите, от които е изработен.

За да бъдат максимално леки и подходящи и за лятото, маратонките са изработени от дишащ текстил, както за вътрешността, така и за външната страна. Така се постигна перфектно съотношение между гъвкавост и мекота. Тези качества са особено важни, когато става въпрос за създаване на дълготрайно удобство.

Бялата гумена подметка допълнително прибавя стил и модерна визия. Нейната направа от здрав материал подпомага за предотвратяване от бързо изтъркване или захабяване, като едновременно предлага и добър и плавен контакт с настилката.

По отношение на дизайна, моделът се отличава със следните особености:

- интересна и актуална комбинация от цветове;

- текстилен елемент при петата, който служи за улесняване на всяко обуване и събуване;

- нисък профил способстващ за по-свободна подвижност.


За кого са подходящи маратонките Kappa

Ако и Вие сте от хората, които дълго време прекарват в движение, то със сигурност имате нужда от качествени обувки, който да са достатъчно удобни, за да поддържат краката през целия ден. Именно това ще Ви предостави този стилен марков модел. Същевременно с него без проблем можете да изпълнявате и по-леки спортни тренировки.