Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

От 1995 година насам полската компания Kaps предлага на пазара продукти за грижа за обувките. От онзи момент до сега козметиката е успяла да покаже най-добрата си страна.

Голямото предимство на продуктите на Kaps е, че всички те съдържат само натурални съставки. Това позволява ефективно и внимателно да се грижите за обувките и продуктите, изработени от кожа, набук и велур.

Продуктовата гама е много голяма: кремове, пасти, балсами, течни кремови бои, аерозолни бои, средства за защита на гладки и лакирани кожи, велур, набук, водоотблъскващи импрегнации, мазнина от кожа, норково масло, дезодорант за обувки, спрей против плъзгане, пяна, почистване на велур и други. В асортимента на фирмата има и ортопедични стелки – зимни, спортни, детски.

Какво осигуряват продуктите на Kaps

Първото и най-важно нещо, което доставят продуктите на полската марка вече десетки години, е пълноценната грижа за всякакви видове обувки, без значение дали са произведени от скъпа змийска кожа или са съвсем обикновени класически кожени изделия.

Висококачествените бои, лакове, спрейове и прочие са перфектната инвестиция, която човек някога е правил. Те могат да ви бъдат под ръка във всеки момент.

Дори и навън да съществува плътна снежна покривка, то само едно намазване върху повърхността на обувката е достатъчно, за да ги предпазите от намокряне.

Съществуват не малко търговски обекти, както и онлайн магазини, от където да извършите своята покупка, в случай че вече сте се спрели на даден продукт или сте запознати с това какво предлагат те и не желаете да губите повече време.

Какво включва богатият асортимент на марката

Както споменахме и по-горе, марката е сред най-значимите на пазара и през своето съществуване тя се е доказала като престижна и реномирана. Никак не е случаен фактът, че хората говорят за нея с уважение, тъй като всички ценители на обувки и други изделия знаят колко е важна самата поддръжка.

Стелки за обувки, проектирани и произведени за употреба както в затворени, така и в отворени обувки, осигуряват многостепенна система за ефективно действие във всички посоки в областта на стъпалото и петата.

Високото качество на материала, най-новите екологични технически разработки, в комбинация с естествените материали, създават нови възможности за комфорта на краката и като цяло подобряват физическото състояние, докато в много случаи те допринасят за удължаването живота на обувките.

Безспорно компанията е постигнала страшно много за кратък период от време. Тя не е с дълга история, както много други конкуренти, но пък за сметка на това се е доказала многократно.

В същото време цената и качеството несъмнено са най-добрата оферта на пазара, което се потвърждава от търсенето и бързо нарастващия резерв на компанията.