Едно от нещата, без които никоя жена не може, е грим. Той трябва да се използва изключително пестеливо и внимателно, а продуктите трябва да се подбират с изключително голяма прецизност към своите съставки и качества.

Това се налага поради факта, че гримовете се прилагат директно върху кожата, което поставя и по-високи критерии към тях.

Естетическата страна

Гримът трябва да бъде в синхрон с цвета на кожата, а различните продукти могат да стоят и по различен начин, в зависимост от това дали тя е по-суха или по-мазна.

Освен това, гримът трябва да се съобрази много внимателно и с дрехите, които жената предпочита да носи.

За да предизвиква той ефектът, който желаем, е редно да бъде в синхрон с това, в коя част от деня се използва, тоест дали е дневен или нощен. Съответно, той може да е по-лек за през деня и по-силен за през нощта.

Гримът трябва винаги да бъде деликатен и да се цели в подчертаване на естествената красота на кожата, а не пълна промяна на особеностите и чертите на лицето.

Той трябва леко да подсилва силните страни и деликатно да прикрива слабостите на този, който го носи.

Грим за всички възрасти

Гримът е подходящ за дами от всички възрасти, стига да не се злоупотребява с него и стига жената да знае как умело да го използва. Той е подходящ даже и за съвсем млади девойки, стига да знаят как да го използват с мярка и деликатно.

Ако желаете да постигнете у дома ефект, какъвто професионалният грим е в състояние да предложи, тогава задължително трябва да бъде качествен като марка.

Ние от Discount Mania работим само с най-добрите и качествени продукти, които се предлагат от топ производители с най-високо качество.

Цените са без конкуренция

Цените при нас са без съмнение най-добрите, които можете да откриете на пазара. Предлагаме ви изключителни отстъпки, които могат да и донесат до 50% отбивка от цената.

И ако при по-евтините продукти това не е от кой знае какво значение, то при някои от по-скъпите тази разлика може да бъде доста сериозна от гледна точка на сума. Прегледайте внимателно всичко, което се предлага и ще се уверите, че нашите цени са без конкуренция.

Няма продукти в тази категория.

Оценете тази категория:
4.6 10