Показани 1 от 24 | 282 (12 Страници)

Марката Laura Biagiotti печели славата си още през осемдесетте години на миналия век. Брандът придобива огромна популярност, благодарение на удобните модели дамско облекло, които предлага.

Ефирни и приятни, те се отличават с отличната си кройка и прецизно майсторство. Любимите цветове на колекциите на Лаура са бели и матено червени. Дизайнерката казва: "Обичам белия цвят, защото ни дава усещане за света." Лаура Биаджоти е първата италианска дизайнерка, която през 1995 г. показва колекцията си в Москва.

Какво още знаем за създателката на марката

Дизайнерката е една от първите, които осъзнават стойността на такъв великолепен материал, какъвто е кашмирът. В продуктите на Laura Biagiotti се използва прецизно обработен кашмир.

Спокойните тонове и дискретни форми подчертават най-висококачествените очила на марката. Кашмировата кралица, както се нарича Лаура Биаджоти в света на модата, предлага елегантни предложения за всички видове жени.

Колекциите на марката са твърде разнообразни: елегантни, изключително женствени рамки с оригинални декоративни елементи, изработени в нежни цветове или цветен контраст. Те гарантират, че ще се почувствате специални, независимо в какъв период от живота ви се намирате.

Всеки един продукт, носещ името на бранда, може да се определи като същинско произведение на изкуството, при направата на което е включено ненадминато майсторство и безграничен професионализъм.

Какво представляват очилата Laura Biagiotti

Дизайнът на очилата Laura Biagiotti може да се нарече романтичен и изискан. Елегантността си комуникира перфектно с флиртуването, което придава на продуктите самия акцент, който е характерен за творбите на Лаура Биаджоти – един от най-верните дизайнери на италианския стил.

Тайната на успешните колекции се крие в способността да се комбинират най-добрите традиции на италианския дизайн с ултрагламорни елементи.

През март 2010 г. Sover и Laura Biagiotti обявяват, че са подписали договор за производство и продажба на медицински рамки и слънчеви очила под марката "Laura Biagiotti Eyewear".

През септември 2013 г. групата JET SET и групата BIAGIOTTI подписват споразумение за партньорство. Тя е насочена към производството и световната дистрибуция на рамки и слънчеви очила под марката Laura Biagiotti. Първата съвместна колекция на Laura Biagiotti е представена през септември 2013 г. на изложението SILMO в Париж.

Широката гама от рамки и слънчеви очила на новата колекция отразява, от една страна стилистичната и културна дълбочина, характерна за света на Баджоти, а от друга - производствения потенциал и научните и технически постижения на групата JET SET.

Марката е сред най-разпознаваемите и могъщи по цял свят. Тя успява да предизвика интерес у всеки един, поради простата причина, че всяка една от колекциите е съвършена и неотразима. Поради тази причина Laura Biagiotti ще си пази мястото винаги на върха.