Показани 1 от 24 | 769 (33 Страници)

Love Moschino е бранд, познат както на мъже и жени, така и на техните наследници. Колекциите, които модната къща представя на широката аудитория, са изключително стилни, различни, разчупени.

Те са онова, което хората търсят цял живот, но не успяват да открият. Те са удобство и комфорт, перфектно балансирани с неотразим дизайн, за който можете единствено да бленувате.

Историята на компанията е също толкова колоритна, колкото и облеклата, които ражда въображението на всеизвестния им дизайнер. Ето защо ви предлагаме да се потопите в изключително увлекателната информация, която смятаме, че ще задържи погледа ви на едно място за дълго време.

Как светът е научил за марката Love Moschino

Сигурно повечето от вас никога не са чували това, което тепърва ще прочетат. Истината е, че легендарният художник Франко Москино, който е италианец, започва съвсем случайно да проектира дрехи, без въобще да подозира, че притежава нечуван талант, който със сигурност ще накара хората да ахнат от възхита и удивление. Всичко това се случва, докато талантливият млад дизайнер учи в Миланската академия за изящни изкуства.

Разбира се, неговият талант е нямало как да остане незабелязан и малко след това той е бил поканен от самия Версаче да бъде част от екипа му, творящ произведенията на изкуството, емблематични за световния бранд.

След продължителната си работа в една от най-известните модни къщи в цял свят, Москино решава, че е настъпил моментът, в който да отвори вратите на свой собствен бранд. Той го нарича Moschino Couture и това се случва през 1993 година.

Разликата между дрехите и картините на самия дизайнер не е никак огромна. Самият той смята, че онова, което ги разграничава, е именно фактът, че картината е само едно платно, докато дрехата може да бъде облечена върху тялото на човек.

Колкото любов и страст е влагал в направата на шедьоврите си, толкова е инвестирал и в изработването и проектирането на незабравимите си колекции.

Как колекциите на марката добиват такъв успех

Колекциите се превръщат в едни от най-популярните и незабравими, заради това, че се отличават от всички останали. Всяка една дреха е с достатъчно смел дизайн, така че да прикове погледите право към себе си. Именно това превръща младия и талантлив художник в един от най-уважаваните дизайнери по цял свят.

В съвременния свят марката заема почетно място и за нея се говори с толкова респект и уважение, както за всяка утвърдена модна къща. Тя прелива от въображение, страст, индивидуалност и успява да подари на своите привърженици комфорт, за който дори не са й бленували.