Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Това е един от най-модерните и популярни италиански брандове, предлагащи на потребителите изключително висок клас обувки, които гарантирано ще им осигурят търсените от тях комфорт и удобство. Марката успява бързо да елиминира всички еднотипни на нея и да се изстреля право към върха на славата, където вече десетки години пази своето място там.

Каква е историята на един от най-нашумелите брандове за всички времена

Със сигурност ще чуете много хора да казват, че модната къща поставя своето начало през 80-те години, но ви уверяваме, че това съвсем не е вярно. Брандът е основан през 1945 година, когато създателят на марката е бил на едно от своите бизнес пътувания до Северна Америка.

Тогава той е бил изумен и безкрайно впечатлен от пейзажите на Канада и това го предизвиква да разгърне въображението, което носи в себе си, създавайки уникални и неповторими обувки.

При проектирането и производството на обувките, младият дизайнер решава, че трябва да съчетае строгостта на канадския народ с изтънчеността на италианците. Той е убеден, че това е златната формула, водеща до появата на същински шедьовър, който да пасва еднакво добре върху крака на всеки прецизен и стилен гражданин.

Именно това води до известността на обувната компания, която успява да се добие със славата точно за едно десетилетие. Малко са онези модни къщи, които за толкова кратко време привличат на своя страна такъв огромен процент от потребители, готови във всеки един момент да инвестират парите си в покупка на съвършената обувка.

Какво крие в себе си Lumberjack

Марката произвежда обувки, които са подходящи както за дълги разходки сред природата, така и за всякакви мероприятия и бизнес срещи. Тя изобилства от дизайни и модели, готови да сграбчат всеки един ценител на качеството и безкомпромисния стил.

Едни от първите и най-забележими модели обувки, които са дело на световно признатата Lumberjack, са именно обувките, които успяват да издържат на наистина сериозни натоварвания, както и онези, които са били произведени от набук и са стигали до глезена.

Друг забележителен модел, проектиран от могъщия дизайнер, са именно обувките, които издържат на сериозна влага, като запазват крака изцяло сух.

Всеки един от материалите, които създателят на марката избира за направата на своите произведения на изкуството, се е вписвал безпроблемно към стила на всеки един човек.

Дори и най-грубите кожи успяват по изключителен начин да допълнят елегантността на модерните мъже и жени.

Днес марковите обувки, носещи бранда, са също толкова модерни, колкото са били и преди време. Те гарантират, че могат да издържат на всякакви метереологични условия, без да създават предпоставка за дискомфорт. Това е една от основните причини да бъдат толкова желани и името им да се произнася във всяко едно кътче на света.