Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Miss Miss е италианска марка, която вече години наред работи върху женската визия, създавайки нечувано стилни, привлекателни и умопомрачителни тоалети, които са в готовност да украсят тялото на нежните създания. Вече десетки години брандът гради своята репутация и в резултат на това успява да се изстреля право на върха.

Каква е историята на компанията

Miss Miss е част от Teddy Group. Компанията е създадена от талантливия и неуморен Виторио Тадей. Това е компания, която се фокусира върху непрекъснатия растеж, за да гарантира на все повече и повече хора бъдеще и възможност за изразяване на собствената си идентичност.

Проучванията сочат, че жените, които се впускат към закупуване на облекла от колекциите на бранда, умеят да живеят живота си по възможно най-правилния начин. Те са дръзки, секси и винаги са наясно с това как желаят да изглеждат.

Те имат свой собствен стил и не се притесняват да го покажат. Именно поради тази причина те избират за свой съюзник и верен приятел, не коя да е друга марка дрехи, а Miss Miss.

Каква е мисията на Miss Miss

Мисията на компанията е да бъде изградена стабилна и коректна връзка с търговските партньори и доставчиците, като в следствие от това брандът ще се развива по-бързо и по-успешно и няма да среща толкова големи препятствия при представянето на своите колекции.

Разбира се, в същността на мисията заляга стремежът на дизайнера, дал старт на модната къща, да задоволи вкусовете и предпочитанията на всичките си клиенти, без да пренебрегва нито един от тях.

Компанията работи с професионализъм и опит в сектора на женското облекло повече от 30 години. През цялото това време тя успява да предложи на света нещо много по-различно от стандартните и семпли кройки, които масово красят витрините на редицата магазини по цял свят.

Основателят на бранда не се изморява в непрестанното си търсене и откриване на все повече тенденции и тъкани, които да съответстват на високите изисквания за италианско качество.

Фирмата изгражда репутацията си върху своя собствена идентичност, превръщайки се в промоутър на концепции за позитивност, свежест, женственост, иновативност, решителност, безгрижност и решителност. Мисията на компанията е насочена още към непрекъснат растеж,  с прякото и безусловно сътрудничество на своите  клиенти.

Колекциите на Miss Miss се разпространяват по целия свят, от Канада до арабските страни и Южна Америка, от Русия до Япония, докосвайки цялата европейска общност. Всеки един ценител на добрия вкус и безспорно красив дизайн би могъл да потърси уникалните и неповторими творения на дизайнера в обектите, предлагащи колекциите на марката.

Miss Miss винаги ще пази своето място на върха, от където няма ни най-малко намерение да бъде изместена!