Показани 1 от 24 | 240 (10 Страници)

Почти не съществува човек, който да не е чувал за този знаменит бранд, превърнал се в любим за хора на всякаква възраст. Колекциите Napapijri успяват да се откроят от всички останали в света на модата и именно това издига марката до върховата слава.

Милиони хора по цял свят следят с интерес предлаганите облекла, обувки и аксесоари, носещи това име, и са в готовност да инвестират не малка сума средства само и само да се превърнат в собственици на част от модерните колекции.

Кога започва всичко за Napapijri

Историята на италианския бранд започва много отдавна, през далечната 1987 година в град Аосте. Днес компанията е една от най-могъщите, които успяват да произведат спиращи дъха облекла в стил Casual.

През първите години от своето съществуване компанията се фокусира единствено върху проектирането и произвеждането на раници и чанти. Не след дълго обаче решава да разгърне целия си потенциал и така представя своите колекции, включващи неотразими, различни и неповторими облекла, пасващи идеално на вкуса дори на най-изявените естети.

През 1990 година фирмата предлага на пазара един уникален продукт, а именно якето Skidoo. То успява да се хареса на не малък брой потребители, заради това, че обгръща с топлина човека, който го притежава, дори в най-тежките зимни условия.

Моделът бил предназначен за дълги разходки сред природата, когато температурата навън съвсем не е благоприятна. За направата му се използвали най-високия клас материали и са били приложени иновативни технологии, така че крайният резултат да е феноменален.

Как протича развитието на една от най-известните компании

Създателите на марката Гади и Напапири решават да разширят своите линии и така през 2000 година им се ражда идеята да създадат колекции, изцяло предназначена за най-малките потребители.

Това всъщност може да се отчете като един от най-добрите ходове на основателите на бранда, тъй като от него момент нататък към Napapijri са се отнасяли с уважение и респект. Именно това са целели находчивите италиански дизайнери, преливащи от въображение и жажда да разгърнат онова, що носят в себе си.

Днес брандът е сред най-популярните в света, тъй като представя изключително висок клас колекции, предназначени както за мъже и жени, така и за техните наследници. Непрестанно се използват нови технологии, които водят до създаването на истински шедьоври, с които би ви било трудно да се разделите.

Ако до този момент не сте заделяли от вниманието и финансите си за покупка на продукт, носещ този бранд, то не губете повече време. Napapijri е всичко, от което се нуждае съвременният и модерен гражданин!