Вашата количка е празна!

Navigare е една от най-известните италиански марки, които вече повече от 35 години успява да радва огромен брой мъже по целия свят.

Тя стартира своето производство с бельо и модерни колекции от дрехи, които създават истински фурор, заради това, че са олицетворение на модерното, различното, търсеното и качественото.

Те се различават от всички останали на пазара и именно това е било основната причина италианският бранд да се изстреля право към върха за кратко време.

Какво интересно можете да научите за Navigare

Всяка година компанията представя нови колекции, които успяват да достигнат до всяка една част от света. Моделите панталони, ризи, блузи, суичъри, шапки и какво ли не още, се запечатват като шедьоври и хората са готови на всичко само и само да ги притежават. Марката е известна с достъпната цена на своите продукти и качеството, което няма как да не бъде забелязано.

Един от продуктите, който се превръща в същински бестселър малко, след като марката се появява на пазара, е хавлията, проектирана и създадена за мъже. Тя оставя без дъх представителите на силния пол и ги предизвиква да се влюбят в нея.

Моделът, незнайно как, успява да възроди увереността у мъжете и да ги накара да се чувстват още по-секси и неустоими. Хавлиеният плат е толкова мек, че представителите на силния пол използват новата си придобивка не само след душ, но и през по-голямата част от времето си, докато са у дома.

Всичко, което брандът проектира и произвежда, успява да се запази с времето. Моделите не променят формата си, не избледняват, както и не престават да създават усещане за комфорт и наслада у своите притежатели.

Италианският производител насочва сериозно внимание и към производството на пуловери, които предимно са в стил Casual. При създаването им дизайнерът често си служи с вълната, която умело обработва, така че да топли достатъчно и да бъде неразпознаваемо мека, доближаваща се до кашмира.

Какви са предимствата на модерната марка

Едно от най-големите предимства на марката е това, че тя не престава да работи върху създаването на все повече нови и модерни колекции, които да задоволяват потребителското търсене.

Придържайки се към това, тя проучва внимателно пазара и винаги се стреми да покаже нещо ново, различно и желано. Така вече десетилетия наред Navigare е сред любимите брандове за силния пол.

За да се осъществи всичко това, то при производството на облеклата, аксесоарите, бельото и всичко останало, са включени общо 13 италиански фабрики. Брандът успява да добие могъща популярност, която брани и до днес!