4.5 18
Брандове Nike
Код на продукта: 554705-081
Наличност: Неналичен
199.50лв.

Количество:

Оригинални мъжки маратонки Nike Air Base II


Привърженици ли сте на немския бранд Nike? Обичате да си взимате маратонки на доказани марки? Доверявате се на високото качество на оригиналните продукти?

Discount Mania Ви предлага Nike Air Base II. Топ модел на Найк, който притежава очарователен вид и ретро дизайн с модерни нотки.

Добрата структура на външността е изработена с помощта на здрава синтетична кожа с мек текстил. Наслагванията стабилизират конструкцията и създават допълнително удобство. Интересната зелена вътрешна страна е от качествен и много мек текстилен материал.

AirMax технология в междинната подметка ще способства да се редуцира напрежението за стъпалата, което се причинява по време на по-интензивни тренировки и движения. Също така AirМаx подпомага омекотяването и създава удобство във всяко движение.

За подметката е важно да отбележим, че е направена от доста солидна гума, която е устойчива и достатъчно издръжлива.

Дизайнът е изключително красив, като част от неговите предимства са:

- разноцветни детайли, които ще внесат пъстър акцент в облеклото Ви;

- атрактивната визия създава отличителен младежки стил;

- лекота и здравина на използваните материали за производство.


За какво са подходящи

Чудесен модел, който ще поддържа краката Ви докато тичате, спортувате във фитнеса или се разхождате. Ако искате нови спортни обувки от топ бранд, какъвто е Nike, то този модел е идеален за Вас, а в нашия онлайн магазин е на неустоима цена.