4.3 14
Брандове Nike
Код на продукта: 806771-400
Наличност: В наличност
296.20лв. 519.40лв.

Количество:

Мъжки маратонки за бягане Nike Air Max 2016


Вие поддържате форма, чрез чести тренировки и бягане в парка? Държите да си купите спортни обувки с високо качество и 100% оригинални? Предпочитате топ брандове, като Nike?

Discount Mania Ви предлага прекрасен спортен модел от колекцията на Найк. Той притежава отличен стил и материали, осигуряващи перфектно съотношение между здравина, гъвкавост и лекота.

Във външната страна, както и за вътрешната, е вложен много качествен мрежест текстил. Вентилационните качества на текстила осигуряват комфорт и дишаемост. Структурата е много добре изградена, както и ниската профилна конструкция.

Цялостната AirMax междинна подметка има основното качество да омекотява. Така при всяка тренировка или тичане се намалява напрежението за стъпалата, което често е причинено при интензивен спорт.

Гумената подметка разполага с релефни канали, който набавят отлично сцепление с всяка настилка, за да бъдете по-защитени от подхлъзване и неприятни инциденти.

Защо трябва да вземете маратонките Nike:

- те са много удобни и комфортни;

- издръжливи са на натоварване;

- от нашия онлайн магазин можете да си ги вземете на супер цена.


За кого са подходящи спортните обувки Nike Air Max 2016

Те са предназначени за динамични хора като Вас, който се наслаждават на редовните спортни дейности и обичат да бягат сред природата. Трябва да отбележим, че този модел е подходящ и за ежедневието.