4.6 14
Брандове Nike
Код на продукта: 833409-600
Наличност: Неналичен
225.00лв.

Количество:

Цветни юношески маратонки Nike Air Max 90  BR Gs


Харесвате ли марковите спортни обувки, които са различни, стилни и екстравагантни? Искате да вземете маратонки с отлично качество, както на производство, така и на използваните материали? 

На много изгодна цена Discount Mania Ви представя един чудесен модел на марката Nike, който се характеризира с престижна изработка и неповторим младежки дизайн. 

За да бъдат олекотени и дишащи спортните обувки са направени от много приятен текстил и синтетика. Мрежестите панели подсигуряват добра циркулация на въздуха, докато наслагванията помагат да се постигне идеалната и безупречна структура. Уникално подбраните контрастни цветове ще внесат свежест и забележителен вид на всяко облекло. 

Основните преимущества, с които моделът ще Ви впечатли са:

- превъзходен стил, който винаги привлича вниманието и погледите;

- междинна подметка с технологията AirMax, благодарение на която от Nike са осигурили подходящо омекотяване за стъпалата и намаляване на сътресението при спорт;

- интересна, здрава и много масивна гумена подметка с чудесен грайфер, подпомагащ сцеплението с настилката.


За каква употреба са подходящи Nike Air Max 90  BR Gs 

Очарователните юношески маратонки са изключително удобни за ежедневието и за тренировки. Те ще се погрижат за осигуряването на достатъчно комфорт и стабилност през деня или по време на спорт.