3.9 8
Брандове Nike
Код на продукта: 918230-001
Наличност: В наличност
223.00лв. 325.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Комфортни мъжки маратонки Nike Air Max Vision 


Търсите си оригинални маратонки Nike? Омръзна Ви от масово предлаганите на пазара реплики или ментета? Обичате да си взимате спортни обувки, който са произведени от най-добрите в тази област?

Discount Mania Ви предлага супер модел от колекцията на Найк. Той е направен за всеки, който държи на стабилността и защитата на краката при спортуване или разходка.

Външната част е от дишащ текстил, който е подсилен с наслагвания от синтетика. По този начин структурата перфектно пасва на стъпалата, осигурявайки защита и удобство при всяко движение. За мекотата на вътрешността се грижи приятната подплата от текстил.

Важно е да отбележим, че междинната подметка допринася за създаване на оптимален комфорт и омекотяване, благодарение на използваната в нея AirMax технология от Nike.

За изработването на подметката е вложена солидна гума. Тя е релефна и гъвкава, което означава, че допринася за по-хубаво сцепление с терена.

Кое прави маратонките толкова добър избор:

- качествени материали, който са вложени в масивната изработка;

- ниска конструкция за повече удобство при спорт и вървене;

- отлична цена, на която можете да го вземете от нашия онлайн магазин.


За каква употреба са Nike Air Max Vision 

Много подходящ модел за носене през ежедневието или при честите спортни дейности. Можете да разчитате на тях да поддържат краката и да набавят нужната подкрепа.