4.4 18
Брандове Nike
Код на продукта: 818970-001
Наличност: В наличност
125.40лв. 194.40лв.

Количество:

Стабилни мъжки маратонки Nike Air Pernix 


Искате ли нови и леки спортни обувки? Предпочитате да купувате оригинални продукти на Nike? За Вас е важно да имате висококачествен марков модел?

Discount Mania Ви представя популярните Nike Air Pernix.

Лицевата област е изработена от естествена кожа комбинирана със синтетичен материал. Това съчетание подобрява структура и създава допълнителна здравина и устойчивост. За подплатата, която е във вътрешността е вложен приятен и плътен текстил. Вътрешната стелка подобрява удобството, поради мекотата, която осигурява.

Подметката впечатлява с релеф, както и с отлична гъвкавост. Така маратонките придобиват издръжливост и сцепление. Благодарение на това обувките осигуряват по-свободни и гъвкави движения.

Характеристиките на дизайна на този модел включват:

- изключително комфортна ниска конструкция;

- едноцветна черна визия;

- сиво лого Nike от двете страни и върху езика.


За кого са подходящи

Тези топ спортни обувки са супер избор за всеки, който обича да се чувства добре и комфортно през ежедневието или при спорт. Неговите особености осигуряват високо качество, което означава и по-продължителна употреба.

От немската компания са се постарали да създадат супер модел, който лесно да комбинирате с любимите си спортни и ежедневни дрехи. Ако искате достъпни кожени маратонки на изгодна цена, то нашето предложение е перфектно за Вас.