4.5 13
Брандове Nike
Код на продукта: 818970-100
Наличност: В наличност
132.40лв. 195.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Бели мъжки маратонки Nike Air Pernix 


Трябват Ви нови оригинални спортни обувки в бял цвят? Държите на марковите артикули и не искате реплика или менте? Предпочитате доказан производител, какъвто е Nike?

Ние Ви предлагаме изключително удобен модел от немския бранд. С него можете да се разхождате и да спортувате без дискомфорт и неудобство.

Здравината на външността се осигурява от използваните за нейната направа материали, които са естествена кожа в комбинация със синтетика. Съчетаването им осигурява необходимата стабилност, гъвкавост и лекота на движенията. Меката вътрешност създава приятно чувство на уют, чрез подплата от текстил. От вътре е разположена омекотена и добре прилягаща стелка.

Това, което превръща подметката в много еластична и лека е нейното производство от гума. В допълнение са изградени солидни релефни елементи, който ще повишат сцеплението, за да бъдете по-стабилни с пътя и настилката.

Защо да си вземете маратонките Nike Air Pernix от нас:

- ние Ви предоставяме 100% оригинални продукти;

- от Discount Mania можете са си ги вземете на ексклузивна цена;

- висококачествен продукт с дълготрайна експлоатация.


Спортните обувки Nike са подходящи за ежедневието или тренировки

От производителя наистина са се постарали да направят стилни и устойчив маратонки, с който да спортуването и разходките са още по-приятни и изпълнени с комфорт.