4.6 13
Брандове Nike
Код на продукта: BA5334-657
Наличност: В наличност
64.10лв. 96.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Стилен червен спортен сак Nike Brasilia Tr Duffel Bag M


Ходите често на фитнес и се нуждаете от обемна спортна чанта, за да събирате необходимите Ви вещи? Търсите достатъчно здрав модел, на който дълго време ще можете да разчитате? Важно е да си вземете оригинален сак от Nike?

Ние Ви предлагаме Nike Brasilia Tr Duffel Bag M - практичен и изключително удобен. Разработен е така, че да помогне идеално да организирате принадлежностите си и винаги бързо и лесно да имате достъп до тях.

Към качествата и предимствата на модела, трябва да отбележим:

- перфектно подсилено дъно, отличаващо се с чудесна водоустойчивост, за да не пропуска влага във вътрешността и да я запази оптимално суха;

- комфортно голямо основно отделение със сигурно закопчаване с U-образен цип. В него несъмнено можете да съхранявате по-обемните предмети, които трябва да вземете със себе си;

- мрежест джоб от едната страна, а от другата е добавено отделение с цип;

- късите дръжки са подходящи за носене в ръка, но е прибавена и лека презрамка за пренасяне през рамо, която без проблем можете да регулирате, според предпочитанията си.

Размер: 71 см. x 28 см. x 33 см.

Състав: полиестер.


За кого е Nike Brasilia Tr Duffel Bag M

Марковият червен сак от Nike е подходящ, както за дамите, така и за мъжете, които често посещават фитнеса или редовно пътуват. С него можете да бъдете сигурни, че ще запазите вещите си в прекрасно състояние, защото се грижи винаги всичко да бъде на защитено място. Поръчайте сега от Discount Mania и се възползвайте от неустоимо намалената цена, на която Ви го предлагаме.