4.5 13
Брандове Nike
Код на продукта: 844441-001
Наличност: Неналичен
95.00лв.

Количество:

Мъжки спортни обувки Nike Bravatax II IC


Обичате ли да спортувате и играете футбол? Тренирате в зала на закрито и имате нужда от подходящи за целта маратонки? Предпочитате оригинален Nike, а не реплика?

На изгодна цена Discount Mania Ви предлага Nike Bravatax II IC. Чудесен модел от Найк, който е достатъчно удобен и стабилен, за да осигури приятна и по-добра игра. 

За стабилността на лицевата област се грижи здравата синтетична кожа. Тя има функцията да предостави добър контакт с топката, за по-ползотворна тренировка. Вътрешността разполага с лека подплата, която приляга добре на стъпалата, за да предостави максимален комфорт при носене. 

Подметката е допълнително подсилена при пръстите, за да предостави по-дълъг период на експлоатация. Направена е от много гъвкава гума, за да бъдат движенията по-свободни и лесни. Трябва да подчертаем, че са изградени релефни части, които подпомагат сцеплението.

Особеностите в дизайна, които характеризират тези спортни обувки са:

- голямо контрастно бяло лого на Nike;

- асиметрични текстилни връзки, за правилно и добро завръзване;

- добре подплатени глезени за повече подкрепа.


За какво са подходящи 

Тези удобни маратонки са подходящи за спорт в зала или за ежедневна употреба. Те ще предоставят на играча лекота и гъвкавост на всяко движение, което е изключително важно за ползотворна и резултатна тренировка.