4.4 17
Брандове Nike
Код на продукта: 856372-018
Наличност: В наличност
180.50лв. 273.00лв.

Количество:

Черни мъжки спортни обувки Nike Bruin SB Hyperfeel XT 


Харесвате ли маратонки от велур? Обичате да носите стилни и качествени модели? Взимате си единствено маркови и оригинални продукти на известните компании за спортни стоки?

Discount Mania Ви предлага перфектен за Вас модел, а по-точно Nike Bruin SB Hyperfeel XT. 

Красотата на маратонките се състои в идеално изградената структура, благодарение на качествените материали за изработка. Те са:

- естествен велур във външната част. Обърнатата кожа придава изтънчен вид, като едновременно с това е много здрава и устойчива;

- вътрешност от текстил. Подплатата е лека, приятна и мека на допир. Тя ще набави на стъпалата комфорт и уютно усещане при носене;

- солидна гумена подметка. В нейната направата са изработени релефни детайли, които имат качеството да подобрят гъвкавостта и същевременно сцеплението с пътя.

Логото Nike прави модела по-атрактивен, защото е в контрастен бял цвят. Ниската конструкция под глезена създава по-свободни движения.

Дизайнът е много модерен и актуален, което прави маратонките изключително популярни и предпочитани.


За какво са подходящи спортните обувки от Nike

Ако искате нов и качествен чифт обувки, който е идеален за ежедневието, то нашето предложение е именно за Вас. Можете да го поръчате от Discount Mania на изгодна цена, защото ние знаем, че комфорта и качеството са важни за Вас.