4.4 19
Брандове Nike
Код на продукта: 905614-301
Наличност: В наличност
139.40лв. 247.00лв.

Количество:

Очарователни дамски ежедневни маратонки Nike Classic Cortez Premium 


Държите ли да си вземете първокласен чифт спортни обувки за свободното време? Винаги избирате свежи, цветни и интересен модели, с които да изразите индивидуалния си стил? Нуждаете се от маратонки, които да осигурят удобство през целия ден?

Nike Classic Cortez Premium е един наистина забележителен модел от колекцията на популярната марка, който без съмнение привлича погледите и вниманието със своя съвършен и уникален дизайн. 

Чудесните качествени материали, които Nike са вложили при проектирането на обувките, осигуряват необходимата стабилност за ходилата и едновременно с това набавят гъвкавост при всяка крачка. Изключително приятната и мека вътрешна подплата ще се погрижи да достави дълготраен комфорт, дори когато продължително време сте в движение.

Сред допълнителните предимства на продукта са:

- вътрешна стелка с омекотяваща пяна;

Herringbone outsole pattern релеф на подметката, разработен така, че да осигурява хубаво сцепление с настилката;

- в онлайн магазин Discount Mania поръчвате 100% автентичен модел от Nike, при това на цена, която не бива да пропускате.


За каква употреба са най-подходящи

Всяка дама трябва да притежава поне един наистина комфортен чифт спортни обувки, на който винаги може да разчита за ежедневието си. Маратонките, които Ви предлагаме осигуряват точно това - удобство, лекота и подкрепа.