4.4 13
Брандове Nike
Код на продукта: 922855-001
Наличност: Неналичен
110.00лв.

Количество:

Маркови юношески маратонки Nike Downshifter 8 GS


Винаги ли избирате единствено оригиналните спортни стоки? Държите на перфектно качество, което е характерно за големите компании като Nike? Предпочитате по-семплите модели, които чудесно се комбинират с облеклото?

Discount Mania Ви предлага топ модел, който е много популярен и предпочитан сред младежите. Произведен е от световноизвестен производител, който през годините нееднократно се е доказал с престижните си модерни продукти.

За да бъдат максимално приятни за носене, маратонките са направени от омекотен и дишащ текстил, който ще създаде приятна вентилация и комфорт по време на употреба. Леки синтетични наслагвания са добавени, за да направят структурата още по-стабилна и гъвкава. Нежните контрастни розови акценти правят дизайна още по-интересен и атрактивен.

Подметката е от стабилна гума, разработена с подходящ и добър релеф, за да спомогне движенията да са още по-сигурни и гъвкави.

Предимствата, поради които трябва да вземете маратонките Nike са:

- гарантирано оригинален модел с доказан произход и на топ цена;

- качествена и солидна изработка, повишаваща експлоатационния живот;

- забележителна визия, която прекрасно ще допълни всяко спортно облекло.


За кого са Nike Downshifter 8 GS 

Черните спортни обувки са великолепно решение за младежите, които поддържат по-спортен стил на обличане и също така обичат да спортуват. Характеристиките им осигуряват дълготрайно удобство и мекота.