4.8 5
Брандове Nike
Код на продукта: 704946-500
Наличност: В наличност
167.20лв. 291.80лв.

Количество:

Забележителни юношески маратонки Nike Huarache Run Print Gs  


Обичате ли да взимате различни и атрактивни спортни продукти? Винаги се доверявате на висококачествените модели с марка Nike? Държите на оригинални маратонки и Ви омръзна от имитации и реплики с ниско качество?

Ние имаме зашеметяваш модел на популярната марка, за който сме убедени, че няма как да не се хареса на младежите. С него несъмнено винаги ще се постига една удивителна и неповторима спортна визия.

Масивната структура е разработена от следните материали:

- текстил в съчетание със синтетични наслагвания за горната страна. Отличното комбиниране между тях позволява гъвкавост, дишаемост и със сигурност прави движенията по-стабилни, защото предоставя подкрепа и опора при всяко обуване;

- идеално изградена подплата от вътре, която е от мрежест и изключително приятен текстил. Благодарение на нея, както и на по-ниската конструкция се постига едновременно чудесно прилягане, но и по-свободни движения;

- здрава и солидна гумена подметка, по която е прецизно изграден релеф, способстващ за повишаване на сцеплението с настилката и създаване на по-добър контакт с пътя.


За каква употреба са Nike Huarache Run Print Gs 

Уникалните юношески маратонки Nike са предназначени за носене в свободното време или за тренировки. Те имат превъзходни характеристики и качества, с които се постига удобство, комфорт и допълнителна стабилност. Ако искате спортни обувки в модерен младежки дизайн, то не пропускайте предложението ни, защото в Discount Mania този оригинален модел сега е с топ цена.