4.5 19
Брандове Nike
Код на продукта: 654473-412
Наличност: В наличност
120.00лв. 226.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Яркосини мъжки маратонки Nike Kaishi


Харесвате ли обувки в свежи пролетно-летни цветове? Искате нови маратонки, които са удобни и за по-топло време? Предпочитате да вземете оригинален Nike, не реплика или менте?

Discount Mania Ви предлага Nike Kaishi. Той е едновременно стабилен, с добре изградена структура и поддържа стъпалата по време на спорт или ходене.

Горната страна е дишаща и много гъвкава, защото е направена предимно от текстил. Изградени са допълнителни наслагвания, които ще осигурят подкрепа. Благодарение на това, че и вътрешността е от мрежеста материя, маратонките предоставят добра вентилация и охлаждане на стъпалата.

Омекотяването в междинната подмета ще осигури на краката по-приятна среда, като помага за абсорбиране на сътресението и ударите при бягане и спорт.

Подметката впечатлява с изработка от солидна гума. Нейната масивна направа набавя сцепление и прави контакта с настилката по-добър.

Защо този очарователен модел е перфектен за Вас:

- ще внесе свежест и цвят във всеки аутфит;

- дизайнът е съвременен и модерен;

- леката, но издръжлива изработка подпомага движенията да бъдат по-свободни и естествени;

- супер предложение от Discount Mania на неустоимо ниска цена.


Подходящ модел за спорт и бягане

Сините спортни обувки от Nike са комфортни за носене през ежедневието или докато спортувате. Дишаемостта на маратонките ги прави удачен избор, когато времето е по-топло и слънчево.