4.6 6
Брандове Nike
Код на продукта: 705450-003
Наличност: В наличност
128.90лв. 226.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки спортни обувки Nike Kaishi Print  


Търсите си нови маратонки, с който да спортувате и през лятото? Трябва Ви модел едновременно подходящ за бягане и за разходки през свободното време? Купувате си единствено оригинални артикули от Nike?

Магазин Discount Mania Ви представя Nike Kaishi Print. Красив модел, който предоставя удобство, независимо дали ще спортувате с него или ще го носите през ежедневието.

Едно от предимствата на спортните обувки е, че са направени от висококачествени и олекотени материали, който осигуряват вентилация и подпомагат охлаждането на краката. Текстилната материя е подсилена с наслагвания, които подобряват структурата и допринасят за по-добра стабилност. За създаване на приятна среда за стъпалата, подплата във вътрешността е мека и дишаща.

При интензивни движения и спорт е важно междинната подметка на обувките да притежава функцията да омекотява. Този модел разполага с гъвкава и намаляваща натоварването междинна подметка, за да се чувствате прекрасно винаги, когато тренирате.

Солидната гумена подметка създава контрастен елемент в облика на маратонките. Тя е с добро съприкосновение с терена, за да подпомогне по-доброто сцепление.


За каква употреба са подходящи

Този продукт е отличен избор за следните дейности:

- за ежедневно носене, когато имате нужда от наистина удобен модел, който не предизвиква дискомфорт;

- за тичане в парка;

- за честите тренировки във фитнеса.

Ако искате нови маратонки от топ бранда Nike, то нашето предложение е на изгодна цена, защото сме сигурни, че добрата спортна екипировка и от съществено значение за Вас.