4.6 18
Брандове Nike
Код на продукта: 832764-002
Наличност: В наличност
195.10лв. 324.40лв.

Възможни варианти

Количество:

Сиви маратонки Nike Marxman


Имате ли нужда от качествени и изключително комфортни маратонки? Предпочитате спортните обувки, които си купувате да са достатъчно здрави за динамични хора като Вас? Държите на маркови продукти, които са със сигурен произход и 100% оригинални?

От нашия онлайн магазин Ви представяме супер модел от Nike. Конструкцията му е изключително стабилна, изградена от престижни материали и създаваща удобство през целия период на употреба.

В стилната външна страна е вложена мека естествена кожа, създаваща уникален и изчистен вид. Вътрешността създава лек интересен контраст, благодарение на червената текстилна подплата. Яката на модела, която обгръща глезените набавя нужната подкрепа, която да поддържа стъпалата. Комфортното закопчаване с велкро подпомага лесното обуване и събуване.

Гумената подметка притежава качеството допълнително да стабилизира петата. Освен това тя разполага с леки релефни ивици, който да подобрят гъвкавостта.

Предимства на Nike маратонките:

- велкро лентите, както и езикът от текстил правят вътрешността изключително приятна и добре пасваща на стъпалата;

- здрава и качествена изработка;

- красив и изчистен външен вид;

- топ продукт от каталога на Discount Mania на неустоима цена.


Nike Marxman - прекрасен модел за ежедневието

Ако търсите приятни, леки и гъвкави спортни обувки, който са подходящи за хора, които прекарват голяма част от свободното си време или всекидневието в движение, то нашето предложение е отличен избор за Вас.