4.4 12
Брандове Nike
Код на продукта: 819834-001
Наличност: В наличност
128.90лв. 194.40лв.

Възможни варианти

Количество:

Черни велурени маратонки Nike MD Runner II Lth


Предпочитате ли да си купувате спортни обувки от естествена кожа? Харесвате здравината и издръжливостта на марковите продукти? Винаги си взимате маратонки от доказан производител, какъвто е и Nike?

Магазин Discount Mania Ви предоставя супер модел на Nike при това на цена, на която трудно можете да устоите. Характерно за този продукт е, че е изработен от престижни и качествени материали и притежава изтънчен спортен облик.

Изцяло горната страна е съставена от естествен велур. Меката и гладка кожа изгражда прекрасна структура, която ще поддържа стъпалата през целия ден. Леката подплата от вътре пасва чудесно на ходилата, а текстилната вътрешна стелка допринася за повече мекота.

Пяната в междинната подметка повишава значително чувството за удобство, защото омекотява в зоните, където е най-необходимо.

Създаденият релеф върху гумената подметка се грижи да предостави хубаво сцепление с пътя и добра подвижност.

В преимуществата на маратонките са включени следните особености:

- първокласна изработка, която да подсигури дълъг живот на експлоатация;

- устойчива на натоварване конструкция;

- модерен и стилен дизайн с контрастни акценти.


За каква употреба са подходящи Nike MD Runner II Lth

Предназначението на модела е за ежедневието. Това обаче не означава, че не можете да изберете с него да провеждате леките си спортни тренировки. Трябва да подчертаем, че спортните обувки са изключително комфортни, гъвкави и стабилни.