4.5 14
Брандове Nike
Код на продукта: 415445-001
Наличност: В наличност
103.80лв. 148.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Маркови мъжки маратонки Nike Monarch IV


Време ли е вече да си купите нови и качествени спортни обувки? Предпочитате да се доверите на оригинални маратонки, а не на нискокачествена реплика? 

Ние имаме точно модел за Вас от познатата и световноизвестна спортна марка Nike. Той притежава изчистен спортен облик, който винаги и с лекота ще съчетавате с любимите си спортни дрехи.

Спортните обувки са прекрасно съчетание между естествена кожа и синтетика. Горната страна впечатлява със здравината си, докато меката вътрешност осигурява дълготрайно удобство по време на спорт или разходка в ежедневието.

Междинната подметка Phylon има грижата да набави необходимото омекотяване по цялата дължина на стъпалото, като така сътресението за стъпалата е значително по-малко.

Отличните качества на подметката включват:

- изработка от устойчива гума, която доставя допълнителна издръжливост;

- гъвкави канали, имащи за цел да набавят по-добра еластичност и сцепление с настилката.


За каква употреба са най-подходящи Nike Monarch IV

Трябва да отбележим, че маратонките са предназначени, както за спортисти, които често тренират, така и за всеки, който държи да се чувства комфортно в ежедневието си и си търси стабилни обувки за през целия ден.

В нашия магазин Discount Mania можете да откриете огромно разнообразие от модели на Nike, при това на още по-достъпна цена.