4.5 19
Брандове Nike
Код на продукта: 644402-020
Наличност: Неналичен
160.00лв.

Количество:

Светлобежови мъжки спортни обувки Nike Nightgazer


Време ли е да си купите оригинални маратонки, които да можете с комфорт да носите в ежедневието? Искате доказано марков модел, защото Ви омръзна от имитации? Предпочитате обувки от бранд като Nike, който е световноизвестен и популярен?

Nike Nightgazer е едно уникално модерно предложение от колекцията на магазин Discount Mania. Забележителният стил, който притежават, както и превъзходното качество, не само че удължават експлоатационния им период, но  се грижат за създаването на дълготрайно удобство за стъпалата през целия ден.

Изключително здравата външна част е прекрасно съчетание между естествена кожа и текстилен материал. Докато мрежестата материя олекотява и прави по-гъвкави движенията, кожата помага да се постигне разкошна структура за стабилност и опора. От вътре са изцяло изработени от текстил, като чудесната подплата омекотява и точно приляга към ходилата.

Какви са характеристиките, които правят обувките толкова предпочитан избор:

- Nike са ги разработили в актуален и модерен цвят, благодарение на което лесно се комбинират с облеклото;

- предоставят подкрепа за краката, но и достатъчно свобода на движение;

- първокласното им производство осигурява допълнителна издръжливост на захабяване при честа и редовна употреба.


За каква употреба са подходящи

Ако търсите маркови спортни обувки на достъпна цена, предназначени за ежедневието, то сте попаднали на точния модел. Той е олекотен, приятен и устойчив, за да достави повече удобство в свободното Ви време.