4.6 18
Брандове Nike
Код на продукта: 525234-401
Наличност: В наличност
167.20лв. 278.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Сини кожени маратонки Nike Rosherun Premium 


Взимате ли си предимно маратонки от здрави и устойчиви материали? Държите на качествените продукти, които предлага немския бранд Nike? Имате нужда от стилен модел за ежедневието или за спортуване?

На изгодна цена Discount Mania Ви представя Nike Rosherun Premium - изключително актуални спортни обувки, с които всяка крачка е по-приятна, омекотена и изпълнена с комфорт.

За да бъде по-здрава външната страна, тя е направена от естествен велур и кожа. Значително по-малкият брой шевове подпомага да бъдат избегнат евентуални раздразнения и триене. Мека топла вътрешна подплата обгръща целите стъпала с допълнително удобство.

Омекотяването в междинната подметка подпомага да се избегне сътресението за краката при активни спортни дейности или когато дълго време прекарвате навън в движение.

Контрастът създаден от връзките, подметката и логото прекрасно подчертава маратонките и създава перфектен завършек на цялостния облик. Гумената подметка предоставя приятна гъвкавост на движенията и освен това допринася за повече устойчивост от захабяване.

Като предимства на този продукт можем да отбележим следните характеристики:

- първокласна изработка и 100% оригинален модел от Nike;

- текстилен елемент при петата за по-лесно събуване и обуване;

- съвременна комбинация от цветове, които създават отличен дизайн.


Прекрасен модел за свободното време

Ако си търсите обувки, които са едновременно удобни, както докато спортувате, така и докато се разхождате в ежедневието, то нашето предложение е точно за Вас.