4.4 15
Брандове Nike
Код на продукта: 511882-502
Наличност: В наличност
125.40лв. 291.80лв.

Количество:

Очарователни дамски розови маратонки Nike Rosherun Wmns 


Държите ли на оригиналните и качествени спортни продукти? Искате нови маратонки, с които можете да провеждате тренировките си? Обичате да спортувате и да поддържате тялото си в отлична форма?

Discount Mania Ви представя на прекрасен, олекотен и много модерен модел на известната фирма Nike. Превъзходното производство и престижните материали правят още по-дълъг експлоатационния живот на обувките.

Много дишащата горна част е направена от мрежест текстил, позволяващ по-добро обръщение на въздуха. Благодарение на приятната подплата във вътрешността се създава оптимално ниво на комфорт, за да се чувствате прекрасно във фитнеса или в ежедневието. Подметката впечатлява с издръжливост на захабяване и масивна изработка от орелефена гума.

Защо Nike Rosherun Wmns са превъзходен избор за дамите:

- притежават уникален изчистен стил в пъстър и красив цвят;

- доказано и гарантирано оригинални са при нас, а сега можете да ги поръчате и на неустоимо намалена цена.


За каква употреба са най-комфортни 

На тези забележителните спортни обувки Nike винаги можете да разчитате за свободното си време и за честите тренировки. Разработката им е много качествена и лека, предоставя гъвкавост и мекота, за да осигурят дълготрайно удобно усещане. Ние сме сигурни, че обувките изключително бързо ще станат част от любимия Ви аутфит за спорт и ежедневието.