4.5 14
Брандове Nike
Код на продукта: 616546-003
Наличност: Неналичен
130.00лв.

Количество:

Мъжки маратонки за фитнес Nike T-lite XI


Привърженици ли сте на честите тренировки за поддържане на перфектна фигура? Държите при избора на спортни обувки да знаете, че купувате 100% маркови и оригинални? Един от любимите Ви брандове е известната немска компания Nike?

Nike T-lite XI притежава велурена външна част, която е подобрена с леки перфорации от двете страни, за да се постигне добра дишаемост и обръщение на въздуха. Наслагванията от естествен велур подсилват структурата и набавят издръжливост дори при интензивна и честа употреба. Вътрешността е омекотена с помощта на солидната текстилна подплата.

Подметката впечатлява със солидния си размер и масивност на изработка. Използваната гума с направени гъвкави канали ще подпомогне за запазване на баланс, защото предлага по-добро сцепление с настилката. Така сигурността по време на спорт е значително по-висока.

Важно е да отбележим следните предимства на модела:

- подсилени зони при петата и пръстите;

- издръжливи на износване и натоварване материали;

- супер цена от Discount Mania.


За какво са подходящи 

Нашето топ предложение е прекрасен избор за всеки спортист, който често прекарва дълго време в тренировки. Комфорта, което предлагат спортните обувки Nike ги прави идеални и за ежедневна употреба, за това не се колебайте и си вземете този модел, защото сме убедени, че ще бъдете възхитени от него.