Вашата количка е празна!

Nolan е сред най-уважаваните имена в света на мотоциклетната техника. Почти не допускаме вероятността да съществува човек, който горещо да се интересува от този спорт и поне веднъж в живота си да не се сблъсквал с продуктите, носещи това име. Фирмата се доказва години наред и успява да изгради име, за което да се говори с респект.

Един от световно признатите брандове има дълга история след себе си, която ние възнамеряваме да ви разкрием. Марката предизвиква интереса не само у представителите на силния пол, но и в нежните създания. Тя е създадена с много страст, ентусиазъм, упоритост, постоянство и любов към мотоциклетите.

Какво можете да научите за Nolan

Компанията бива основана в началото на 70-те години на миналия век. За нейна родина е била избрана Италия. Още в самото начало тя се фокусира най-вече върху производството на висококачествени каски, предназначени за мотоциклети.

Създателят на бранда е вярвал, че добрата екипировка диктува любовта на човек към самия спорт. Всеки, който е привързан към мотоциклетите, задължително е трябвало да притежава каска, с която да се предпазва, в случай че изгуби контрол над превозното си средство или поради ред други причини.

Компанията успява дългосрочно да си сътрудничи с водещи производители на технологични материали и по този начин си осигурява наистина добър старт за по-нататъшното си развитие.

Така, не след дълго при проектирането и производството на каските, участват едни от най-качествените сплави, които са в готовност да демонстрират издръжливостта и устойчивостта си и да надхвърлят дори най-смелите очаквания на потребителите.

Какво се случва днес с великата компания

За повече от тридесет години, Nolan Group е специализирана в производството на каски от висококачествени материали. Използвайки най-модерната технология, марката предлага продукти, които успяват по перфектен начин да балансират съотношението цена- качество.

Създателят на компанията не се изморява да инвестира значителна сума от печалбата си в търсенето на иновативни технологии и създаването на неповторими дизайни, които да впечатлят потребителите и любителите на бранда.

Всяка година партньорската мрежа на компанията става все по-обширна. Днес каски Nolan могат да бъдат закупени в повече от седемдесет страни по света. Моделите са предназначени както за напредналите шофьори, занимаващи се професионално с това, така и за любителите на мотоциклетите.

Едни от най-ярките състезатели,  като Марко Меландри, Дейвид Чека и Марко Борчани, избират каските на Nolan, тъй като изцяло се доверяват на качеството, което компанията е успяла да демонстрира милиони пъти до сега.

Nolan е била и винаги ще продължи да бъде на върха!